foto

Tina Carver

  • nar. 24.3.1922
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 18.2.1982 (59 let)
    Everett, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Chain of Evidence
From Hell It Came
The Man Who Turned to Stone
1956 Cry in the Night, A
Inside Detroit
Tím hůř, když padnou
Uranium Boom
1955 A Bullet for Joey
Hell on Frisco Bay
1954 Crusade to Liberty (TV film)

TV seriály

1960 Dante (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Green-Eyed Sister (S01E21)
1957 Colt .45 (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Mayor of the Town (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky