foto

Winnie Markus

  • nar. 16.5.1921
    Smíchov, Praha, Československo
  • zem. 8.3.2002 (80 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
2001 Rosamunde Pilcher: Květiny v dešti (TV film)
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
Wiedersehen in Kanada (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1960 Der Degen mit den Genien (TV film)
Ein Herz braucht Liebe
1959 Melodie und Rhythmus
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 Der Priester und das Mädchen
Die selige Edwina Black (TV film)
Hoch klingt der Radetzkymarsch
Man ist nur zweimal jung
1957 Frauenarzt Dr. Bertram
Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
1956 Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
Liebe, die den Kopf verliert
Mädchen Marion, Das
Nichts als Ärger mit der Liebe
Teufel in Seide
Vergiß wenn Du kannst
1955 Du mein stilles Tal
1954 Die große Starparade
Roman eines Frauenarztes
Sonne von St. Moritz, Die
1953 Kaiserwalzer
Komm zurück...
Liebeserwachen
Man nennt es Liebe
1952 Tausend rote Rosen blüh'n
1951 Begierde
Das fremde Leben
Es begann um Mitternacht
1950 Dieser Mann gehört mir
1949 Der Bagnosträfling
Diese Nacht vergess ich nie
Liebesheirat
Philine
1948 Morituri
The Mozart Story
1947 V oněch dnech
Zwischen gestern und morgen
1945 Das alte Lied
1944 Der verzauberte Tag
Z lásky k tobě
1943 Fahrt ins Abenteuer
Gefährlicher Frühling
Tonelli
1942 Brüderlein fein
Kleine Residenz
Mozart
Prodaný dědeček
Sommerliebe
1941 Alarmstufe V
Sklepnice Anna
1940 Herz geht vor Anker
Im Schatten des Berges
Risque-tout, Les
Supí děvče
1939 Láska ze všech největší
Oceán v plamenech

TV seriály

1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky