foto

Peter Kalisch

  • nar. 11.12.1921
    Berlín, Německá říše
  • zem. 20.6.1992 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Die Entfernung zwischen Dir und mir und ihr
1987 Der Geisterseher (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Die Birke da oben (TV film)
Die Ringe aus Zinn (TV film)
Ein Mann und seine Frau (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Unterwegs nach Atlantis
1976 Ostrov stříbrných volavek
Sein letzter Fall (TV film)
1975 Líza (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
Tilla a správce hradu (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Mein Freund (TV film)
1970 Im Spannungsfeld
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
1968 Die Gesichte der Simone Machard (TV film)
König Karl (TV film)
1967 Die Partner (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Aktion Glücksschwein (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Das tägliche Brot (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1962 Der Weg nach Füssen (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Das Stacheltier - Knopfgeschichte
Das Stacheltier - Umwege
1959 Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)
Nasreddin und der Wucherer (TV film)

TV seriály

1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1980 Blaue Pferde auf rotem Gras (divadelní záznam)
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1959 Der Held der westlichen Welt (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky