foto

Ewelina Gnysińska

  • nar. 19.1.1985 (35 let)
    Kielce, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Bracia (S04E06)
Mama (S04E05)
Powrót (S04E03)
2017 Mecenas Lena Barska (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2016 Blondynka (TV seriál)
Gotowy na wszystko (S04E06)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 Julia (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky