foto

Eduard Ilojan

  • nar. 31.1.1983 (37 let)
    Erevan, Arménie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Něposredstvenno Kacha
Otěl "Belgrad"
2019 Rychlá želva
Sedlák
Text
Tobol
2018 Fabrika
SuperBobrovy. Narodnyje mstiteli
2017 Guljaj, Vasja
Kuchňa. Posledňaja bitva
Poslední bohatýr
Vezučij slučaj!
2016 Koroče
SuperBobrovy
Vymahač
2015 Bez granic
Strana čuděs
Zavtrak u papy
2014 Kuchňa v Pariže
Ljubit - ně ljubit
Stavka na ljubov
2012 So mnoju vot čto proischodit

TV seriály

2020 Dobrý člověk (TV seriál)
Naděžda (TV seriál)
Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
2019 IP Pirogova (TV seriál)
Koroče (TV seriál)
Soděržanki (TV seriál)
Štorm (TV seriál)
2018 Fitněs (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Byvšije (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Puškin (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Korabl 2 (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Papa na vyrost (TV seriál)
Roditěli (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Korabl (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky