foto

William Dieterle

  • nar. 15.7.1893
    Ludwigshafen am Rhein, Porýní-Falc, Německá říše
  • zem. 8.12.1972 (79 let)
    Ottobrunn, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1964 The Confession
1963 Das große Vorbild (TV film)
1962 Antigone (divadelní záznam)
Das Vergnügen, anständig zu sein (TV film)
1961 Die große Reise (TV film)
1960 Die Fastnachtsbeichte
Ich fand Julia Harrington (TV film)
Mystères d'Angkor - 1ère partie, Les
Mystères d'Angkor - 2ème partie, Les
1959 Vendicatore, Il
1957 Omar Khayyam
1956 Magic Fire
1954 Sloní stezka
1953 Salome
1952 Boots Malone
The Turning Point
1951 Peking Express
Red Mountain
1950 Dark City
Paid in Full
September Affair
Vulcano
1949 Rope of Sand
The Accused
1948 Portrait of Jennie
1946 Souboj na slunci
The Searching Wind
1945 Milostné dopisy
This Love of Ours
1944 I'll Be Seeing You
Kismet
1942 Synkopy
Tennessee Johnson
1941 The Devil and Daniel Webster
1940 A Dispatch from Reuter's
Dr. Ehrlich's Magic Bullet
1939 Juarez
Zvoník od Matky Boží
1938 Blockade
1937 Another Dawn
The Great O'Malley
The Life of Emile Zola
The Prince and the Pauper
1936 Jeden z nesmrtelných
Satan Met a Lady
The White Angel
1935 A Midsummer Night's Dream
Dr. Socrates
1934 Dr. Monica
Fashions of 1934
Fog Over Frisco
Madame DuBarry
The Firebird
The Secret Bride
1933 Adorable
Female
From Headquarters
Grand Slam
Lawyer Man
The Devil's in Love
1932 Jewel Robbery
Man Wanted
Scarlet Dawn
Six Hours to Live
The Crash
1931 Die Maske fällt
Die heilige Flamme
Dämon des Meeres
Her Majesty, Love
Kismet
The Last Flight
1930 Der Tanz geht weiter
Ludwig der Zweite, König von Bayern
Stunde Glück, Eine
1929 Das Schweigen im Walde
Durchs Brandenburger Tor. Solang noch Untern Linden...
Frühlingsrauschen
Ich lebe für dich
1928 Die Heilige und ihr Narr
Sex v okovech
1927 Das Geheimnis des Abbe X
1923 Člověk na cestě

TV seriály

1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Vendicatore, Il
1931 Dämon des Meeres
1930 Der Tanz geht weiter
Ludwig der Zweite, König von Bayern
Stunde Glück, Eine
1929 Das Schweigen im Walde
Frühlingsrauschen
Ich lebe für dich
1928 Diebe
Frau Sorge
Ritter der Nacht
Sex v okovech
Violantha
1927 Am Rande der Welt
Das Geheimnis des Abbe X
Der Zigeunerbaron
Die Weber
Heimweh
Ich habe im Mai von der Liebe geträumt
Liebesreigen
Petronella - Das Geheimnis der Berge
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
1926 Der Jäger von Fall
Der rosa Diamant
Die Flucht in den Zirkus
Die Försterchristel
Die Mühle von Sanssouci
Die vom Schicksal Verfolgten
Familie Schimeck - Wiener Herzen
Faust
Gesunkenen, Die
Hölle der Liebe - Erlebnisse aus einem Tanzpalast
Pfarrer von Kirchfeld, Der
Qualen der Nacht
Wie bleibe ich jung und schön - Ehegeheimnisse
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1925 Blumenfrau vom Potsdamer Platz, Die
Dame aus Berlin, Die
Der Hahn im Korb
Die vom Niederrhein
Lena Warnstetten
Sumpf und Moral
Wetterleuchten
1924 Carlos a Alžběta
Hříchy v manželství
Kabinet voskových figurín
Mutter und Kind
1923 Bohème
Bohème - Künstlerliebe
Der zweite Schuß
Grüne Manuela - Ein Film aus dem Süden, Die
Pagode, Die
Člověk na cestě
Žena ďábel
1922 Die Silbermöve
Es leuchtet meine Liebe
Graf von Charolais, Der
Lucrezia Borgia
Marie Antoinette - Das Leben einer Königin
Oběť ženy
Slečna Julie
1921 Die Verschwörung zu Genua
Geierwally, Die
Zadními schody
1920 Vermummten, Die
1913 Fiesko

Dokumentární

2003 Los 5 Faust de F.W. Murnau - a.z.
1950 Herrliche Zeiten - a.z.
1935 A Dream Comes True

Scenáristická filmografie

Filmy

1963 Das große Vorbild (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace