foto

Andrej Babenko

  • nar. 12.12.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
2018 Nikto, krome nas (TV film)
2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2008 Kačeli

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Šag k sčasťju (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Děňgi rešajut (S04E24)
Gruppa rasformirovana (S04E23)
Poňať, prostiť (S04E20)
další epizody (8)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Něžnyj vozrast (S19E01)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Finansist (E05)
Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Těň (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Krasnyj rojal (S01E05)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Melnik (TV seriál)
Most (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Nězvanyj gosť (E02)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Poslednij svidětěl (S01E02)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Tichaja zavoď (S02E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Maska smerti (S15E09)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Muzykant (E01)
Ljubov govorit (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Otpusk po raněniju (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Pismo (S01E04)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Vně zakona (S01E02)
Pepel (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
2012 Bezdna (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Znakomstvo (S01E02)
2011 Igra (TV seriál)
Šach (S01E19)
Lesnik (TV seriál)
Joločki (S01E18)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Polkovniku nikto ně pišet (S02E03)
Litějnyj (TV seriál)
Rabota s naselenijem (S06E13)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Žara (S01E11)
Ksiva (S01E09)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Pervyj penalti (E10)
Litějnyj (TV seriál)
Pogoňa (S04E28)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mstitěli (S03E02)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Poslednij maršrut (S01E05)
Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Domoj (S07E05)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zeleň (S02E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zvuki muzyki (S06E03)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kamyšovyj killer (S01E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
2004 Mangust (TV seriál)
Koněc igry (S02E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Paděnije rublja (S06E08)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky