foto

Justin Shilton

  • nar. 12.5.1976 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hirokin
2011 Blood Effects
2010 Creative Differences
2009 Life Blood
The House That Jack Built
2006 Malá Miss Sunshine
2005 Little Athens
2004 Letec
Paper Cut
2002 Don't Let Go
Repli-Kate

TV seriály

2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Blood Money (S05E20)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Turbulence (S05E03)
2003 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Opuštěná (S07E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace