foto

Victoria Barabas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Mother Knows Worst (TV film)
Lies For Rent (TV film)
2019 Všem na očích (TV film)
2018 Killer Single Dad (TV film)
Shattered Memories (TV film)
2014 Kelly & Cal
Pravdivý příběh herečky
2013 W.M.D.
2012 40 dnů a nocí
2010 Poslední gigolo

TV seriály

2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sevření (S12E04)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Nebezpečný dluh (S02E06)
Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky