foto

Lauren Shiohama

  • nar. 27.3.1982 (38 let)
    Newport Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Aréna
2010 Wright vs. Wrong (TV film)
2006 Malá Miss Sunshine

TV seriály

2011 Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Urban Garden (S02E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Králík nebo kachna (S05E15)
Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Vystrčené pozadí (S07E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodina (S07E12)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Deal or No Deal (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky