Reklama

Reklama

Oprah show

(pořad)
  • Česko Show Oprah Winfreyové (více)
Talk-show
USA, 1986, 50 min

Režie:

Joseph C. Terry

Účinkují:

Oprah Winfrey, Kate Walsh, Marlee Matlin, Brad Garrett, Ricardo Chavira, James Denton, Lisa Ling, Alicia Keys, Raven-Symoné, Thandiwe Newton (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talk show se poprvé vysílala 8. září 1986 a dosud se objevila v televizním vysílání 145 zemí. Jenom v USA ji týdně sleduje kolem 42 milionů lidí.
Celebrity mají k Winfrey, která je navíc populárnější než řada z nich, důvěru a často jí svěřují exkluzivní informace. Herec Tom Cruise v jejím pořadu například v roce 2005 velmi nadšeným způsobem, který byl později často parodován, mluvil o své lásce k mnohem mladší herečce Katie Holmesové a poskakoval při tom na gauči. Zpěvák Michael Jackson zase v její talk show v roce 1993 odhalil, že trpí nemocí, která způsobuje blednutí jeho pokožky. Velkou publicitu získal její rozhovor s bývalou kandidátkou na viceprezidentku Spojených států Sarah Palinovou, jež v The Oprah Winfrey Show představila své paměti. V roce 2007 pak Winfrey v dalším slavném okamžiku vysílání své show se slovy "Dostáváš auto! Dostáváš auto! I ty dostáváš auto! Každý dostává auto!" věnovala všem 276 divákům ve studiu auta. Vozy v hodnotě sedmi milionů dolarů nicméně dostala darem od automobilky General Motors.
Po 25 letech však Oprah Winfrey show končí. Naposledy se pořad vysílá 9. září 2011. (snoopik)

(více)

Recenze (44)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Strojená trapnost pro americké emancipované ženské publikum, která je teatrální nejenom ze strany "charismatické" Hovnach Pinfrey, ale hlavně ze strany hostů, kteří viditelně trpí, přesto se přetvařují a všichni hrozně "milují" moderátorku. To se pak má člověk divit, že tahle show je považovaná za základ současné Ameriky, protože pokud by někdo veřejně řekl "ten pořad je sračka!", je to podobné jako "nesnášim USA (jsem Američan)". Neuvěřitelný hype, který se nedá vyvážet za hranice Ameriky. 5% ()

MrPierc odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská talkshow, kde po každé větě slyšíte obdivné UUUuuuUUU nebo obdivné AAAaaaAAA. Někdy se rozpláčou davy a i sama Oprah, protože zhypnotizuje sama sebe. Nejvíce lituji ty známé herecké či hudební osobnosti, které kývnou na pozvání a musí čelit tak vlezdoprdelským otázkám. Bohužel se Oprah stala fenoménem a co řekne, mění se ve zlato. Ale i hovno přeměněné ve zlato je stále jen hovno. Původ se nedá změnit. Oprah také ráda ukazuje svoje 15ti kilogramové vlasy s 5ti kilogramy laku. Je tak milá a chápavá. A hlavně je černá = koukáme na ní a akceptujeme její názory abychom dokázali, že nejsme rasisti. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Její úspěch není v tom že by byla dobrá moderátorka, a nebo užasná majitelka svého "O" magazínu. Její síla je v tom co dělá pro lidi. Je hezké že někdy udělá tek velkou akci a vše lidem ve studiu dá auto, ledničku a další věci - to je podle mě to proč je tak úspěšná. Bohužel s takovou Ellen DeGeneres se nemůže rovnat. ()

OliverCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad hodnotím jen z jedné viděné epizody, a to s Lancem Armstrongem, při kterém se mi Oprah naprosto zhnusila, vlastně celý pořad. "Talk-show" kde se jen hraje na city, v publiku sou ukřičené, přecitlivělé Američanky - není nic pro mne. A mimo mé chápání je, co na ní tolik těch Američanu vidí! Asi jiný kraj jiný mrav. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se na to pokusil dívat (v pitomém záchvatu myšlenky, že zkusit by se mělo vše) a po asi pěti minutách jsem měl sebevražedné tendence. Ale jo... pokud máte IQ někde kolem... bodu mrazu a jste blbá puťka bez představy o světě, budete tohle milovat. Jinak se tomuto "pořadu" vyhněte. HODNĚ VELKÝM OBLOUKEM!!!! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama