Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film je podobný arénovkám 90. let. Hlavní hrdina David Lord má havárii autem, při které umírá jeho těhotná přítelkyně a on smutek neunese. Ve všemožných barech se opíjí a vyhledává bitky. Zde si ho vytipuje organizace, která pořádá ilegální zápasy na život a na smrt, unese ho, nadopuje svinstvem, aby byl abresivnější a pošle ho do arény, ze které přenáší placený přenos do celého světa. Davit zabíjet nechce a prvního protivníka sejme v sebeobraně. Poté už mu za příslibu svobody nezbívá, než vyhrát sérii devíti zápasů (ve svobodu však stejně moc nevěří). Filmek je plný brutálních soubojů plných krve a usekaných hlav, ale neobsahuje nic, co by už nebylo v jiných filmech. Ale všechno pěkně funguje a mě se to líbilo. Za mě 70% :) ()

Anduril odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film si nezaslúži ani tú jednu hviezdičku. Samuel musí byť finančne na tom dosť zle že sa nechal nahovoriť na takúto krávovinu. Zbytočné násilie, zbytočné sexuálne scény. Proste celý film je úplne ale úplne zbytočný. Už volať toto filmom je zbytočné. Na konci sa tomu snažili dať ako takú myšlienku, ale už bolo neskoro. Po tých hektolitroch krvi, mŕtvych chlapíkoch, a zneužívaných dievčat to už nezachráni nič. Tento film si pozrite iba ak začnú mať dni 25 a pól hodiny. Aby ste pri ňom nestrácali drahocenný čas. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jedna z hvězdiček Twilight sagy v hlavní roli, ale bohužel jí neutáhla. Alespoň mě teda tenhle film moc nezaujal, Samuel L. Jackson je prototypem ukazujícím, že peníze nesmrdí. Protože jinak opravdu nechápu co tady dělal. Pár seriálovejch tváří ve vedlejších rolí to nezachrání. Do hlavní ženský role musíme dát holku co se ráda svleče (chce totiž prorazit), no a máme vyhráno. Navíc všechno přenádherně zazdívá konec. Takhle si teda arénovku nepředstavuju ani v nejmenšim. Souboje nula, jen zbytečná nechutnost a krev. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TVÝ JMÉNO JE SMRTONOSIČ. BYL JSI VYCHOVÁN K BOJI, K ZABÍJENÍ A SMRTI“....... /// Na internetu se dá čumět na cokoliv. Stačí nápad, IT partičku a přesvědčit ochotníky, že lidi neunášej jen ufoni. Hovno každýmu potom, že to bude organizace pochybná, plná nahých holek, schopných udělat cokoliv (za prachy – FUJ!!), kde chlapce (bojovníky) nepřesvědčujou dobrým slovem, ale waterboardingem. DEATH GAMES – ultimativní zápasy bez pravidel, geniální show se smyslem pro dobrodružství. Akční BÉČKO jak vyšitý, s náplní soubojů novodobých gladiátorů. Je jedno, co se kdy a jak stane, jestli někdo vzplane láskou a někdo vyřeší citový dilema. (prostě píchání mečem i ,,/ . - - . /yjem“.) Nečekejte nepočítaně soubojů – ono by to totiž omrzelo, ale solidně sestříhanou ,,ruční“ práci, omotanou ne až tak debilním dějem o hasičovi s bojovým duchem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Necejtím se divně, když čtvrtěj (půlej) člověka. 2.) Rád mrknu na souboj ninji se samurajem. 3.) Rád poslechnu nový hudební směry. 4.) Thx za titule ,,Stuďo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se to může zdát jako stokrát recyklovaná srajda, ale já se u toho celkem bavil. Mám rád tyhle ty krvavé souboje na život a na smrt, zvlášť když se okolo ochomýtají celkem pěkné děvčata a tady si s nahotou hlavu nelámali. Taková nahá Katia Winter by stála vážně za hřích i trochu té bolesti. Horší už to bylo s přehnaností a nereálností samotného příběhu.  To co přežil náš hlavní hrdina „hasič“, to by nezvládl nikdo – snad jen Rambo. Tolik smrtících zranění a on se z toho vykulíroval a ještě „zasunul“. Nezbývá než přivřít oko nad absurditou a pokud chcete u něčeho relaxovat během prochcaného dne, tohle by mohla být jedna z možností. Žádná sláva, normálně bych dal cca 40%, ale za ty ženské a toho sériového plešatého psychopata jednu přihodím. Paradoxně tu byl Samuel L. Jackson tentokrát spíše jeden z nejslabších článků filmu – ale zase posloužil jako lákadlo (jeho jméno). Slabých 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama