foto

Stephen Morris

  • nar. 28.10.1957 (62 let)
    Macclesfield, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Cracker (TV film)

TV seriály

2006 Goldplated (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Celebration (TV film)

Dokumentární

2018 New Order: Decades (TV film)
2015 808
2007 Joy Division
2006 Joy Division: Under Review - a.z.
2005 The Work of Director Anton Corbijn (video kompilace)
2004 Miradas 2 (TV seriál)
2001 New Order 3 16 (koncert)
1993 New Order Story
1984 Play at Home (TV film)

Video kompilace

2005 New Order - A Collection (video kompilace)

Host

TV pořady

2009 Top of the Pops (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky