foto

Felipe Rose

  • nar. 12.1.1954 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Periskop nahoru a dolů
1980 Can't Stop the Music

TV seriály

1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Village People (S08E07)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1967 New York, New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2012 The Secret Disco Revolution

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Tim Conway Show, The (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky