foto

Luis Xavier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Niños Asesinos
2012 Espíritu de triunfo
2008 Linha de Passe
1997 Jóvenes amantes
Una luz en la oscuridad
1995 Mecánica Mexicana
1993 Ángel para los diablillos, Un
1989 Apuesta contra la muerte
Señoritas a disgusto

TV seriály

2018 Sin miedo a la verdad (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Querida enemiga (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Sexo y otros secretos (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
Fea más bella, La (TV seriál)
Heridas de amor (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Piel de otoño (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
Secreto de Alejandra, El (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1987 Victoria (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Tú o nadie (TV seriál)
1983 Traición, La (TV seriál)
1982 Angélica (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace