foto

Michael Glouberman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 House Broken (TV film)

TV seriály

2019 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Fresh Coat (S02E03)
Welcome to the Big Payback (S01E16)
Welcome to Grover's Birthday (S01E12)
2018 The Dangerous Book for Boys (TV seriál)
How To Be An Explorer (E03)
2017 2 $ocky (TV seriál)
A želví instinkt (S06E15)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A Sophiina panenka (S06E07)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2013 Us & Them (TV seriál)
2012 Rob (TV seriál)
2011 The Exes (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Úcta (S01E05)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Jak se zavděčit otci? (S01E11)
Rasistické senzory (S01E04)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Smunday (S01E15)
Krelboyne Picnic (S01E08)
1999 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick má obří problém, 2. část (S04E24)
Dick a daně (S04E12)
1998 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
D III: Soudný den (S04E07)
Dick jako průměrný občan (S03E22)
1997 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Sedm hříšných klipů (S03E09)
Dick proniká do vyšších kruhů (S02E20)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dickův sportovní zážitek (S02E07)
Mnoho povyku pro Dicka (S02E05)
Svět je krutý (S01E17)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky