foto

Scarlett Sperduto

  • nar. 28.3.1999 (20 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Strive
2012 The Letter
2008 Wanted

TV seriály

2014 Friends of the People (TV seriál)
2009 Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
2005 Super zvířátka (TV seriál)
Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace