foto

A.J. Brown

  • nar. 14.9.1897
    Deal, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.1.1978 (80 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Flame
1971 Hands of the Ripper
1970 Clegg
Poslední granát
1969 Bitva o Británii
Imperial Palace (TV film)
1965 Heiress of Garth (TV film)
Lord Jim
1964 Bezcharakterní žena
Walk a Tightrope
1962 The Traitors
1960 A Circle Of Deception
Clue of the Twisted Candle, The
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1956 The Chertsey Apprentice (TV film)

TV seriály

1974 Father Brown (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Massingham Affair, The (TV seriál)
The Barnstormers (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Crying Down the Lane (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky