foto

Daniel Zubiate

  • nar. 17.1.1977 (44 let)
    El Paso, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Justice
2016 Americká reportérka
Den nezávislosti: Nový útok
2015 Secrets of a Psychopath
Zabij, nebo budeš zabit 2
2013 Machete zabíjí
Nemocnice Parkland
Trooper (TV film)
2011 Bernie
2010 Hack-Man
2007 Dead Drunk
2006 Noční můra
Pochybná sláva
2004 Pevnost Alamo
2003 Vertigo Summer
2000 Otcova muka (TV film)
1998 Pohraničí (TV film)
1997 Black Circle Boys

TV seriály

2017 Exprezident Graves (TV seriál)
In His Labyrinth (S02E02)
Half a World Gone Mad (S02E01)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Shady Glen (S03E05)
2014 Killer Women (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Gun Model (S01E12)
The Understudy (S01E10)
The New World (S01E07)
Drsný šerif (TV seriál)
25 obyvatel (S03E07)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
A Call to Arms (S02E12)
JR's Masterpiece (S02E08)
další epizody (5)
The Lying Game (TV seriál)
To Lie For (S02E10)
Bride and Go Seek (S02E08)
Regrets Only (S02E07)
další epizody (5)
2012 The Lying Game (TV seriál)
Unholy Matrimony (S01E20)
No Country for Young Love (S01E17)
Black and White and Green All Over (S01E14)
další epizody (4)
2011 The Lying Game (TV seriál)
East of Emma (S01E10)
2010 My Generation (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Right Hand of the Father (S05E03)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
After the Fall (S04E02)
1999 Melrose Place (TV seriál)
Lexi Gets Stiffed (S07E33)

Dokumentární

2014 Pistolníci (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Midnight Screening
2019 Skateway Massacre
2018 Matinee
2010 Hack-Man
2007 Dead Drunk
2006 Los Gringos
2003 Vertigo Summer

Dokumentární

2020 Airport Girl

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky