foto

Daniel Zubiate

  • nar. 17.1.1977 (42 let)
    El Paso, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Justice
2016 Americká reportérka
Den nezávislosti: Nový útok
2015 Secrets of a Psychopath
Zabij, nebo budeš zabit 2
2013 Machete zabíjí
Nemocnice Parkland
Trooper (TV film)
2011 Bernie
2010 Hack-Man
2007 Dead Drunk
2006 Noční můra
Pochybná sláva
2004 Pevnost Alamo
2003 Vertigo Summer
2000 Otcova muka (TV film)
1998 Pohraničí (TV film)
1997 Black Circle Boys

TV seriály

2017 Exprezident Graves (TV seriál)
In His Labyrinth (S02E02)
Half a World Gone Mad (S02E01)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Shady Glen (S03E05)
2014 Killer Women (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Gun Model (S01E12)
The Understudy (S01E10)
The New World (S01E07)
Longmire (TV seriál)
Population 25 (S03E07)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
A Call to Arms (S02E12)
JR's Masterpiece (S02E08)
další epizody (5)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2010 My Generation (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Right Hand of the Father (S05E03)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
After the Fall (S04E02)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pistolníci (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky