foto

Marianne Kehlau

  • nar. 31.1.1925
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo
  • zem. 28.10.2002 (77 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Navždy a věčně
Zerbrochene Brücken (TV film)
1983 Das Traumschiff - Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (TV film)
1982 Das blaue Bidet (TV film)
1981 Beate und Mareile (TV film)
1979 Ein Mord, den jeder begeht (TV film)
1975 Hilde Breitner (TV film)
John Glückstadt
1974 Die Verrohung des Franz Blum
Konfrontation
1972 Der Held (TV film)
1970 Industrielandschaft mit Einzelhändlern (TV film)
1956 Schatten in der 3. Avenue (TV film)

TV seriály

1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Wer Gewalt sät (E03)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Wat Recht is, mutt Recht blieben, (S01E136)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Aus dem Logbuch der Peter Petersen (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky