foto

Patricia Millardet

  • nar. 24.3.1959
    Mont-de-Marsan, Francie
  • zem. 13.4.2020 (61 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Un bacio nel buio (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
1992 Horká čokoláda
Jo et Milou (TV film)
1991 Errore fatale (TV film)
1990 Slunce i v noci
1989 Coplan: Le vampire des Caraïbes (TV film)
1987 Strip-tease (TV film)
1985 Blessure
1984 Noční návštěva
Nuit du flingueur, La (TV film)
P'tit Con
Île de la jeune fille bleue, L' (TV film)
1983 Zhoubné pátrání
1982 Sandy
Tir groupé
Večírek 2
Zemřeš krásnější než já
1981 Fifty fifty
1980 Je vais craquer!!!

TV seriály

2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
1993 Wild Justice (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
1988 Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
1987 Passions de Céline, Les (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Série noire (TV seriál)
Cause à l'autre (E31)
La Nuit du flingueur (E20)

Dokumentární

1984 Cinématon