foto

Erik Schäffler

  • nar. 1961
    Schwäbisch Gmünd, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ria
2015 Ohthes
2013 Art Girls
2009 Vzrušující víkend (TV film)
2008 Die schiefe Bahn - vyp.
Ein Abend ausser Haus (studentský film)
2007 Der Mungo (studentský film) - vyp.
Tatort - Investigativ (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
2001 Der Mistkerl
Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Eine öffentliche Affäre (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
1997 Kleines Arschloch - vyp.

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Spiele (S16E12)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Störenfried (S12E20)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Haie und andere Hechte (S06E19)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ivan Hrozný (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky