foto

Gerhard Hinze

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Tatort - Rattenlinie (TV film)
1999 Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe taucht ab (TV film)
1987 Lovec lidí

TV seriály

2006 Little Amadeus (TV seriál) - vyp.
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)

Dokumentární

2001 MareTV (TV seriál) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Filmy

1969 Der spanische Bürgerkrieg (TV film)

Dokumentární

2013 Spirit of Hamburg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace