foto

Marita Volkland

  • nar. 28.12.1954 (64 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Auflösung
2009 Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
2001 Planet der Kannibalen
1994 Rotwang muß weg!
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Christines Schwester
1980 Die Judenbuche (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky