foto

Marita Volkland

  • nar. 28.12.1954 (66 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Auflösung
2001 Planet der Kannibalen
1994 Rotwang muß weg!
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Christines Schwester
1980 Die Judenbuche (TV film)

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Dolce Vita (S12E15)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Der stille Herr Heisenberg (S10E23)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Der Prozess (S07E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das schönste Auto der Welt (S09E18)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Spieglein, Spieglein (S07E19)
2009 Das Duo (TV seriál)
Wölfe und Lämmer (E18)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Herrenrunde (S04E02)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky