foto

Joanne Gläsel

  • nar. 1961
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nemesis
2008 Die Lüge (TV film)
2005 Kroky k nápravě světa
2002 Inspektor Rolle - Top oder Flop (TV film)
1998 Místo činu - Případ střední školy (TV film)

TV seriály

2015 Dengler (TV seriál)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Vergesslichkeiten (S07E18)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky