foto

Mark Walters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seasons of Gray
2009 Carried Away
2001 Psanci Ameriky
1999 Texas Funeral, A
Varsity blues
1998 Co se doma usmaží
Wishbone's Dog Days of the West (TV film)
1997 Klid ve tvém srdci (TV film)
1996 Hry lásky
Lily Dale (TV film)
The Secret She Carried (TV film)
Večernice
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
1994 Hazardní hráč (TV film)
1993 Hexina
Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Bonnie & Clyde: The True Story (TV film)
Muž zázraků
Pure Country
1990 Big Bad John
1988 Úplněk v modré vodě
1985 Rychle domů (TV film)

TV seriály

2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Mud Bowl (S01E20)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zákon Západu (S07E05)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
Wishbone (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Návrat do minulosti (S03E20)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Cejch (S03E02)
Nájezd (S02E21)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Hranice (S01E02)
1989 13 East (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky