Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nejubožejší seriál v dějinách seriálů. Starej ubožák Norris na to fakt už nemá, měl by si jít radši zavčit na total gymu, to je taková sračka, že to snad ani neni možný. ježiš jak já to nesnášim a jak já nesnášim Norrise, kdy už ho tam konečně vykuchaj a zahrabou 100m pod zem, aby už neotravoval, klidně ať místo toho šoupnou telenovely, tohle se prostě nedá... ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Objektivně za 1*, ale z hlediska komického jasných a zasloužených 5*. Opravdu jen vzácně se vyskytne něco tak neomaleně vtipného a přitažlivě idiotského, ač to tvůrci zamýšleli přesně naopak. Dokud bude ryšavec Chuck The Total Gym naživu (a jako, že to bude zatraceně dlouho), zlo (tj. pochybující mladiství, překupníci s hladkou moukou, kovbojové bez práce, dřevorubci, neonacisté a mimozemšťané v domácnosti...) se na trhu mocenského vlivu netrhne. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

To, že je tenhle seriál tak hluboko v poli "poražených", mě docela mrzí. Znám spoustu horších dílek. Body navíc získává angažování nové dvojky Rangerů Sydney a Gage. A že jde Chuckovi jen o laciné moralizování a vychovávání amerických děcek (jak jsem slyšel) k tomu co je špatné a co ne? V tom problém nevidím, právě naopak. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál, bohužel je tomu tak, velice přesně a velice výstižně vystihl komentář Oldy Shatterhanda. Je to jen trapnej americkej kýč ! Nic víc nic míň. V době svého uvedení do našich televizí to byl možná "BOOM" ale dnes s odstupem času se tomu člověk už vážně musí jen smát. Doba se holt mění a časem si nato už nikdo ani nevzpomene, ovšem kult Chucka zůstane nadále:-). Samozřejmě že první epizody ještě za něco ušly, no spíš jsme byli mladí a pobláznění. Pak už to šlo ale s celým povedeným seriálem z kopce. Vždycky jsem ale ani nevím z jakého důvodu měl radši toho Chuckova černého parťáka. Ten byl asi přeci jenom o kapánek přirozenější.. Přemýšlel jsem že bych to alespoň jednou hvězdičkou přeci jenom zachránil od toho neproslulého odpadu. Ale vážně nic jsem natom zas až tak zajímavého nenašel. Chuck prostě byl je a nadále bude vševědoucí, neohrozitelný, navíc s téměř nadpřirozenými schopnostmi, vždy velice vtipný, ostatně jako pravý američan, veliký vládce na zemi, četník a superman jakbysmet. A Dallas? No ten stačí přeci ochránit vždy úplně sám! Takové hrdiny kdyby amerika jen měla, to by to byl nejbezpečnější stát na světě že:-)? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Restaurace CD's Bar & Grill je ve skutečnosti stylizována do reálného texaského podniku White Elephant Sallon na adrese 106 E Exchange Ave, Fort Worth. Uvedená restaurace propůjčila své potřeby pro natáčení seriálu v letech 1993–1999. (cheyene)
  • Walker (Chuck Norris) v jednom díle odkazuje na postavy Bobbyho (Patrick Duffy) a J. R. (Larry Hagman) Ewingových ze seriálu Dallas (od r. 1978). Sheree J. Wilson, která hraje státní zástupkyni Cahillovou, byla jednou z hlavních protagonistek tohoto seriálu. (JP84)
  • Chuck Norris v dětství miloval westerny, což je důvodem, proč jsou některé epizody seriálu situovány do období Divokého západu. (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama