foto

Juanjo Cucalón

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Donde el bosque se espesa
2011 Operación Malaya (TV film)
2010 Don Mendo Rock ¿La venganza?
2006 Faunův labyrint
2002 Onán
2000 Año Mariano
1999 Los lobos de Washington
1988 Gallego

TV seriály

2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
El grupo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Compañeros (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky