foto

Cesar Ramos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rencor tatuado
2017 Bruma
2014 Cuatro lunas
2013 Bolaetrapo
2012 Luna Escondida
Perro Azul
2010 Depositarios
Nádech
2007 Trade
2004 Bokovka

TV seriály

2020 La templanza (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Vězeň (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (6)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S04E06)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Bruma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky