foto

Greg 'Christopher' Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wuthering High (TV film)
2003 Daredevil

TV seriály

2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
A League of Her Own (S04E06)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
Gender (S01E04)
The Whispers (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Heal the Pain (S01E07)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
...ani boj na udatných (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky