foto

Jae-wan Jo

  • nar. 14.4.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jabaya sanda
2014 Jak ukrást psa
2007 Saekhwadong

TV seriály

2016 Byutipul maideu (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Gwishinboneun hyungsa Cheoyong (TV seriál)
2013 Sangeo (TV seriál)
2010 Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2006 Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
2004 Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2000 Babogateun sarang (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky