Reklama

Reklama

Jabaya sanda

  • Jižní Korea 잡아야 산다 (více)

Obsahy(1)

Detektiv Do Jung-taek (Kim Jung-tae) jde po řediteli SG Company Kim Seung-juovi (Kim Seung-woo), ale nic na něj nemá. Když se Kim jednou večer vrací z práce domů, rozhodne se zbytek cesty dojít pěšky. Narazí ovšem na čtyři středoškoláky, kteří ho omráčí a ukradnou mu mobil a peněženku. Když se probere, snaží se je najít a natrefí na detektiva Doa. Společně je najdou, ale místo, aby od nich získali zpět ukradené Kimovy věci, kluci navíc vezmou Doovi zbraň. Tím mají oba v hrsti a rozhodnou se toho využít. Noční naháněčka může začít. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový fajn snímek na odpoledne, kdy se chcete trochu pobavit a u toho mít i relativně dobrou akci. Jihokorejci ukazují, že ani jim nejsou bojová umění cizí a dovedou natočit celkem kvalitní scény, kde se to hemží skoro až kaskadérskými boji. Přitom to ale zůstává při zemi a zbytečně to nepřehání. A sem tam je to i vtipné. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Šlo to, jako pohodovka na jedno zkouknutí dobrý. Je to spíš akční filmík, jako komedie mi to moc nepřišlo, vtipný scénky by šly spočítat na prstech jedný ruky. Překvapil Kim Seung-woo, od kterýho jsem teda takový bojový scény nečekala. Plusem byla i délka, nebyly tam zbytečný vycpávky, ale děj pěkně odsýpal. A občas potěšila i pěkná hudba. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama