foto

Michel Houellebecq

  • nar. 26.2.1956 (63 let)
    Réunion, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Unterwerfung (TV film) - kniha
2008 La Possibilité d'une île - kniha
2006 Elementární částice - kniha
1999 Křehké vztahy - povídka

Dokumentární

2016 To Stay Alive - A Method - kniha

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Křehké vztahy

Dokumentární

2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 La Possibilité d'une île
2001 Rivière, La

Dokumentární

2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Café Picouly (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace