foto

Jonas Elmer

  • nar. 14.3.1966 (53 let)
    Dánsko

Biografie

Během své stáže v New Yorku, kdy pracoval např. jako osvětlovač, vystudoval Filmovou vědu na New Yorské Univerzitě. Obor režie vystudoval na National Film School v Dánsku.

Zdroj: Spi-Film

Režijní filmografie

Filmy

2017 Já jsem William
2013 Det andet liv
2009 Holka z města
2005 Nynne
2001 Monin svět
1998 Det sublime
1997 Let's get lost
1995 Debut

TV seriály

2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Den kroniske uskyld
1983 Rocking Silver
Zappa

TV seriály

2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Det andet liv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky