foto

Jevgenij Voskresenskij

  • nar. 12.8.1959 (61 let)
    Chelyabinsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pogoňa za šeděvrom
Tajna kumira
2015 12 mesjacev. Novaja skazka
2013 Strana chorošich dětoček
Vsjo vključeno 2
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
2010 Ivanov
Linksmoji našlė
2008 Očeň russkij detektiv
Priključenija Aljonuški i Jeremy
2007 Boj s těňju 2: Revanš
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2003 Oblek
2000 Landyš serebristyj
Staryje kljači
1993 Amerikanskij děduška
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Kak živjotě, karasi?
Traktoristy II
1987 Zagadochnyj naslednik
Zapomenutá melodie pro flétnu

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Klub ulybajuščichsja samoubijc (E17)
Karamel (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ključi ot palaty №6 (S01E17)
Tajnyje znaki (S01E05)
Svetofor (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Ulybka Buddy (E13)
Papiny dočki (TV seriál)
Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Sacharnaja krivaja (S05E01)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Raskajavšijesja grešniki (S01E06)
2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky