foto

Gabrielle Hamilton

  • nar. 1923
    Edmonton, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2014
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Banda amatérů
2002 Night Flight (TV film)
1999 Kind of Hush, A
1995 Great Kandinsky, The (TV film)
1994 Před deštěm
1991 Jezdci časem (TV film)
1975 Man from Nowhere, The

TV seriály

2007 Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2002 Sir Gadabout, the Worst Knight in the Land (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
The Secret Garden (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
William (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky