foto

Tošija Tójama

  • nar. 31.8.1962 (57 let)
    Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
Midnight Bus
2016 Good Morning Show
2015 Watashi no Ao Oni (TV film)
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
Sakura Housara (TV film)
2013 Legal High: supešaru dorama (TV film)
2012 Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
Šikei kidžun (TV film)
2010 Sunao ni narenakute
Toki o Kakeru Shojo
2009 Kurobe no taijó (TV film)
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Team batista no eikó
2006 Cinderella ni Naritai! (TV film)
2000 Ai Kotoba wa Yuki (TV film)

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
In Hand (TV seriál)
Kamen dósókai (TV seriál)
Spiral: Mačikóba no kiseki (TV seriál)
Trace: Kasóken no otoko (TV seriál)
Voice: 110 kinkjú šireišicu (TV seriál)
Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
Zekkjó (TV seriál)
2018 Good Doctor (TV seriál)
Mikaikecu no onna: keišičó bunšo sósakan (TV seriál)
Miss Devil (TV seriál)
2017 Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
Hijokko (TV seriál)
Hito wa Mitame ga 100 Percent (TV seriál)
Rikuó (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Nigeru onna (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Dakara Koya (TV seriál)
Hamon (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Shotenin Michiru no mi no ue banashi (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Kaitakushatachi (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Gaidži keisacu (TV seriál)
Inpei Shirei (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
2008 Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Purizunâ (TV seriál)
2007 Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2007 (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
2004 Čúšingura (TV seriál)
2003 Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Mukodono! (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Itazura na Kiss (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky