foto

Tošimasa Komacu

  • nar. 28.3.1973 (48 let)
    Ósaka, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jokokuhan−THE PAIN−
2014 Akumu-chan (TV film)
2012 Taitorôpu no onna

TV seriály

2021 Konno Bin suspense: Keišičó kjókóhan-gakari – Higuči Akira (TV seriál)
2020 10 no himicu (TV seriál)
2019 Bišonure tantei: Mizuno Hagoromo (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Haru: Sógó šóša no onna (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
Kokiči no njóbó (TV seriál)
Wataši, teidži de kaerimasu (TV seriál)
2018 Final Cut (TV seriál)
Manpuku (TV seriál)
99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Keišičó ikimono gakari (TV seriál)
Massage Tantei Joe (TV seriál)
Minšú no teki: Jo no naka, okašikunai desuka (TV seriál)
Rikuó (TV seriál)
Uso no sensó (TV seriál)
Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
Kamen Rider Amazons (TV seriál)
2015 Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
Sekando Rabu (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Misu pairotto (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
Yamada-kun to 7-nin no Majo (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Kôkô nyûshi (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
2010 Puro gorufâ Hana (TV seriál)
2009 Kaette kosaserareta 33 pun tantei (TV seriál)
2008 Kurama tengu (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Cúkai TV: Sukatto Japan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky