foto

Julien Boisselier

  • nar. 26.5.1970 (50 let)
    Nantes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Examen de conscience (TV film)
Quand on crie au loup
2017 Et mon coeur transparent
Pan a paní Adelmanovi
Sous le même toit
2016 Marseille
2015 Bis
Les yeux ouverts (TV film)
2014 Fastlife
Jamais le premier soir
L'Année prochaine
La Liste de mes envies
La vie à l'envers (TV film)
SMS
2012 Mange (TV film)
Oui, šéfe!
2011 Nuit blanche
2010 Au bonheur des hommes (TV film)
Gardiens de l'ordre
Jindřich IV. Navarrský
2008 De moins en moins
Les Dents de la nuit
Poslední zločin
Skhizein
Síla odvahy
2007 J'ai plein de projets
La 17ème marche
Nechci, abys odešla
2006 Des fleurs pour Algernon (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
Neboj, jsem v pořádku
On va s'aimer
2005 Celle qui reste (TV film)
Journées froides qui menacent les plantes
La parenthèse interdite (TV film)
2004 J'me sens pas belle
Klára a já
Krvavý prachy
Nos vies rêvées (TV film)
Peine d'une mère, La (TV film)
Tout va bien, c'est Noël (TV film)
Vražedná noc (TV film)
Vše o orgasmu
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
Nos enfants chéris
Trouble
Une deuxième chance (TV film)
2002 Bloody Mallory
Retour de flamme (TV film)
Únosce
2001 Dveře ke slávě
La colère du diable (TV film)
Les Acteurs anonymes
Un jeu d'enfants
2000 Azzurro
Nationale 7
Quand on sera grand
À découvert
Été des hannetons, L' (TV film)
1999 Palazzo (TV film)
Poisson bleu, Le
1998 De gré ou de force (TV film)
Jean-Michel
Rives du paradis, Les (TV film)

TV seriály

2019 Toi, toi mon toit (TV seriál)
Diablo Guardián (TV seriál)
The Passenger (S02E04)
Nina (TV seriál)
Otages (S05E12)
Le Don de la vie (S05E11)
Contretemps (S05E09)
další epizody (11)
2018 Mike (TV seriál)
Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Plein la vue (E03)
Umění zločinu (TV seriál)
Zraněný muž - 2. část (S02E04)
Zraněný muž - 1. část (S02E03)
Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
další epizody (10)
2017 Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
2016 Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2015 Chérif (TV seriál)
Bonheur à vendre (S02E06)
2013 Vive la colo ! (TV seriál)
S.O.S. colo (S02E06)
Ça roule (S02E05)
Very Bad Thomas (S02E04)
další epizody (6)
2012 Vive la colo ! (TV seriál)
Ce n'est qu'un au revoir (S01E06)
Petit divorce entre amis (S01E05)
Les Olympiades (S01E04)
další epizody (6)
2011 Xanadu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Au nom du père (S04E06)
2010 Penzion Edelweiss (TV seriál)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Ce cochon de Morin (S02E05)
2003 Commissaire Meyer (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 La Belle Vie (TV seriál)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
Refuge, Le (TV seriál)
Vůně z Provence (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky