foto

Magdalena Różczka

  • nar. 27.6.1978 (42 let)
    Nowa Sól, Województwo lubuskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
Brigitte Bardot cudowna
Listy do M. 4
2019 1800 gramów
2018 Podatek od miłości
Serce nie sługa
2017 Noc plná zázraků 3
Po prostu przyjaźń
2012 Křeček
2010 Belcanto
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
2008 Czarny
Lejdis
Rozmowy nocą
2007 Ryś
2006 Pod powierzchnią
2005 Lekarz drzew
2004 Niedosyt
2003 Pornografie

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Nie jesteś sama (S05E06)
další epizody (6)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Gracze. Epilog (E13)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
další epizody (13)
Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (6)
2016 Zakręcone (TV seriál)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Bez tajemnic (S05E09)
Zmiany (S05E08)
další epizody (23)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (10)
2013 Lekarze po godzinach (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (25)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 2 (S04E02)
Episode 8 (S03E08)
Niania (TV seriál)
Prawie jak rodzice (S09E02)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Aktor (S01E09)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 12 (S01E12)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Mechanizm zegarowy (E12)
Rząd oficjalny (E11)
další epizody (13)
Pitbull (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Słowo honoru (E12)
Paszport (E11)
další epizody (13)
2005 Wiedźmy (TV seriál)
Dzieje drugiego pocisku (E13)
Jak struś z psem (E12)
Lokal numer 13 (E11)
další epizody (13)
2004 Oficer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky