foto

Magdalena Różczka

  • nar. 27.6.1978 (40 let)
    Nowa Sól, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
2018 Podatek od miłości
Serce nie sługa
2017 Noc plná zázraků 3
Po prostu przyjaźń
2012 Křeček
2010 Belcanto
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
2008 Czarny
Lejdis
Rozmowy nocą
2007 Ryś
2006 Pod powierzchnią
2005 Lekarz drzew
2004 Niedosyt
2003 Pornografie

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Nie jesteś sama (S05E06)
další epizody (6)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (6)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Bez tajemnic (S05E09)
Zmiany (S05E08)
další epizody (23)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (10)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Usta usta (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2005 Wiedzmy (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace