foto

Pau Poch

  • nar. 1993
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Insidia
2012 Fènix 11·23
2009 Rec 2
Veus del Pamano, Les (TV film)
2008 V temnotě
2005 Guerra, La
Películas para no dormir: Cuento de navidad (TV film)
2004 Špatná výchova

TV seriály

2019 En el corredor de la muerte (TV seriál)
2008–2019 (E04)
2000–2008 (E03)
1994–2000 (E02)
další epizody (4)
2018 Podfu(c)k (TV seriál)
Job Done (S02E10)
Close Quarters (S02E09)
Diamonds Ain't Forever (S02E08)
další epizody (10)
Merlí (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2017 Merlí (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2016 Merlí (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2015 Merlí (TV seriál)
Nietzsche (S01E13)
Hume (S01E12)
Los sofistas (S01E11)
další epizody (13)
2009 Mari 2, La (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky