foto

Sandra Faleiro

  • nar. 1972
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Sombras Brancas
2019 A Herdade
Technoboss
2012 E Depois, Matei-o (TV film)
Morte dos Tolos (TV film)
Paixão
2011 Um Dia Longo
2004 Ševelící pobřeží
1997 O Oiro do Bandido
1993 Aqui na Terra
1992 Xavier

TV seriály

2020 Terra Nova (TV seriál)
2019 Prisioneira (TV seriál)
2017 Králova favoritka (TV seriál)
2014 O Beijo do Escorpião (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2009 Minha Família, A (TV seriál)
2008 Equador (TV seriál)
Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2006 Fala-me de Amor (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
2000 Super Pai (TV seriál)
1999 Fura-Vidas, O (TV seriál)
Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1991 Um Amor Feliz (TV seriál)

Dokumentární

2015 O Retrato

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky