foto

Tony Doyle

  • nar. 16.1.1942
    Ballyfarnon, Co. Roscommon, Irsko
  • zem. 28.1.2000 (58 let)
    St Thomas' Hospital, Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Love Divided, A
1997 Boxer
Byl jsem dole
1995 Šance pro lásku
1994 Headhunters (TV film)
1993 Circle of Deceit (TV film)
Rukojmí (TV film)
1992 Dinosauři!
Treaty, The (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
Secret Friends
1990 Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Nightwatch, The (TV film)
1987 Venus de Milo Instead, The (TV film)
1986 Walter and June (TV film)
Zobej rozinky
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1984 Woman Calling, A (TV film)
1983 Macbeth (TV film)
1981 Bankovní loupež
1980 Murphy's Stroke (TV film)
Skok do prázdna
1976 The Madness (TV film)
1970 Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx
1967 Odysseus

TV seriály

1999 Four Fathers (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Firm Friends (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Murder in Eden (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Crossfire (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Lonelyheart Kid, The (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Riordans, The (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky