foto

Alexandr Kovaljov

  • nar. 31.3.1957 (62 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2017 Sčastlivaja seraja myš (TV film)
2016 Bitva o Moskvu
2014 Dubrovskij
2013 Vaňka (TV film)
2012 Horda
2008 Divoké pole
Šultes
2001 Dikarka
1992 Gongofer
Čiča

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Dve něvesty (E22)
Smerť na balu (E21)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
2016 Tot, kto rjadom (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Majja (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Posledňaja gastrol (S04E10)
2013 Mstitěl (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Mesť (S02E05)
Naživka (S02E03)
další epizody (5)
2010 Interny (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
Illjuzionist (S01E07)
Dělo ob otravlenii (S01E04)
další epizody (5)
Gluchar (TV seriál)
Ja - taburetka (S03E44)
Ment v zakoně (TV seriál)
Svetlyje ključi (S03E02)
2009 Krem (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Gorjačije uliki (S06E10)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žertva (S03E04)
Čas Volkova (TV seriál)
Brilliantovyj jad (S02E18)
Tajny ozera (S02E08)
Dolgi česti (S02E07)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Klofelinščica (S01E11)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Beskoněčnoje zlo (S02E10)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S01E06)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky