foto

Martin Čičvák

  • nar. 16.4.1975 (44 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Amadeus (divadelní záznam)
2017 Bratři Karamazovi (divadelní záznam)
2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)
2014 Kukura (divadelní záznam)
2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
2008 Antigona (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kukura (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Vinohradská sto desátá (TV film)
2015 Magický Činoherní klub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky