foto

Gabrielle Reumer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Továrna na sny
2016 Conni a její kamarádi
Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
Seitenwechsel
Unsere Zeit ist jetzt
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
2014 Zwischen Welten
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
Kohout na víně 2
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Ochránce
2011 Kohout na víně
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
2009 Kuře s ušima
Žáby k zulíbání 3
2008 Jeden a půl rytíře
2007 Ten den přijde (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
Žáby k zulíbání
2005 Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
Wellen (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
2003 Männer häppchenweise (TV film)
Rychle do života!
2002 Bobby (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
1995 Zaubergirl (TV film)
1990 Geheimnis des gelben Geparden, Das (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Schweine (S15E26)
Spurlos (S15E20)
Einsam (S15E19)
další epizody (5)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
další epizody (5)
2004 Hotel snů (TV seriál)
2001 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Pohádka o vraždě (S32E04)
2000 Místo činu (TV seriál)
Kleine Diebe (S31E22)
1995 Místo činu (TV seriál)
Krvavý asfalt (S26E21)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky