Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Otec s dcérou si viditeľne rozumejú, film je svieži, je tam sranda, dievčatko je milé a šikovné. Ale. Ale postavy sú takými figúrkami, že ak by sa na to pozrel niekto nestranný, tak si pomyslí, že Nemecko je krajinou magorov, že by sa ani blbý a blbší nechytali. Od malej baby po jej oboch ockov a tiež nesvojprávne ženy, ktoré sa tam ocitli. Naviac je film príliš dlhý, takže tri hviezdy len tak-tak. –––– Neviem zaobchádzať s deťmi a nemám k nej žiadny vzťah... –––– Ja som v tvojom veku veril na bociany. – Lebo vtedy ešte nebol internet. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Neskutečně šablonovitá, patetická a kýčovitá limonáda, jež se u mě pohybuje někde mezi dvěma a třemi, ovšem kvůli zbytečně napálené stopáži a v závěru se stupňující trapnosti musím jít na dvojku. Herce Tila Schwiegera mám rád, ovšem jako scénárista a režisér mě nijak neuchvátil, protože podobný film by napsal a natočil kdokoliv, kdo někdy podobný film viděl. Navíc do tohoto žánru mi Til sedí asi jako Clint Eastwood do Hříšného tance. Kokowaah není rozhodně žádná katastrofa a na jedno shlédnutí se v pohodě dá, ovšem jeho naprostá tuctovost zamrzí. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Til Sweiger si umí vybrat kameramana, ale už si zřejmě neumí přečíst scénář a co už vůbec neumí je vybrat herce, a to nejen dospělé, ale hlavně ty dětské, respektive tu jednu "hvězdu", která hraje tím, že dělá otrávené ksichty tak dlouho, že postupně nepoznáte, jestli se raduje nebo je nasraná. Příběh sám o sobě je lacinej a z filmu dělá televizní záležitost, i když dobře natočenou. Chemie, která fungovala k mému, tehdy velkému překvapení a nadějím v Zajíčkovi bez oušek tu chybí, a když píšu chybí, tak tim myslim, že ústřední dvojice spolu spala jen z donucení režiséra, přejdu-li fakt, že to točil Til osobně. Nebýt toho antikoncepčního spratka s jedním otcem s mimikou Fantomase či Jirky Paroubka (Til) a s druhym otcem permanentně hysterickym (prostě ten druhej, jehož jméno je mi volný), tak tomu dám snad i dvě hvězdy, takhle ale převládla otrávenost na "pouhou" znuděností, takže tentokrát Tile za jedna, což v krajinách csfd není dobré. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecka Kinematografia sa chvalabohu predviedla. Til Schweiger je zrucny reziser, a vyzera, ze asi aj schopny herec. Pribeh ma cosi do seba. a jeho priesah s realitou je viac realny nez je komu mile. Vyzdvihujem dialogy, zrucnu reziu Schweigera a aj dejova linia mala cosi do seba. Ale zase aby som to neprehanal s tym sledovanim nemeckej kinematografie, je tam iste individuum, s ktorym nechcem nic mat /Uwe Boll/. K filmu : kvalitka. 70 % ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jako u většiny mých filmů jsem moc nevěděl, do čeho jdu, a snad i to přispělo k tomu, že jsem z něj vyšel naprosto povzneseně. A co mě napadlo jako první - ale až při závěrečných titulcích - že je to takovej malej německej Kolja. Naprosto, aspoň z toho, co vím o německé kinematografii, nevšední film o všedních životech nevšedních lidiček, podaný s uvěřitelností, lehkostí i vtipem... prostě okouzlující. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Berlíne a v meste Postdam. Začalo 21. júla 2010 a skončilo 13. septembra 2010. (MikaelSVK)
  • Jako jediný z protagonistů používá Henry výhradně elektroniku Apple, ostatní od všech značek kromě Apple. (sg.sysel)
  • Jeden z filmů, na které se Magdaléna (Emma Schweiger) dívá u Henryho (Til Schweiger) v bytě, jsou Nesmiřitelní (1992). (m.xFuck)

Reklama

Reklama