foto

Craig Sechler

  • nar. 8.9.1951 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jackie
2011 Rozkošná Molly
2001 Rána do srdce (TV film) - vyp.
2000 Náhradníci - vyp.
1995 Mocná Afrodíté
1994 Home of Angels
1991 Jednou dokola
1990 A Shock to the System
1988 Biloxi Blues

TV seriály

2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Rukojmí (S02E03)

Dokumentární

2019 Ghosts of the Deep: Black Sea Shipwrecks (TV film) - vyp.
Tajemství oceánů (TV seriál) - vyp.
Hitler's Killer Warships (S02E15) - vyp.
Secrets of Loch Ness (S02E14) - vyp.
London's Secret History (S02E13) - vyp.
další epizody (15)
2018 Tajemství oceánů (TV seriál) - vyp.
Let Malaysia Airlines 370 (S01E10) - vyp.
Obrovské bitevní lodě (S01E09) - vyp.
Mysteries of the China Seas (S01E08) - vyp.
další epizody (10)
2017 Odhalte potopené pirátské město (TV film) - vyp.
Odkrývání Alcatrazu (TV film) - vyp.
2014 Odkrývání Bermudského trojúhelníku (TV film) - vyp.
2013 Územní válka: lvi a hroši (TV film) - vyp.
2009 Changing Seas (TV seriál) - vyp.
Dešifrování Machu Picchu (TV film) - vyp.
Proč vyhynula velká australská zvířata (TV film) - vyp.
2007 Neuvěřitelné lidské tělo (TV film) - vyp.
2004 Nahá věda (TV seriál) - vyp.
2003 World's First Time Machine, The (TV film) - vyp.
2002 World Trade Center: Anatomy of the Collapse (TV film) - vyp.
1974 Nova (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2012 Světové dědictví (TV pořad) - vyp.
2011 Sexy cestování letadly (TV pořad) - vyp.
2009 Muži meteoritů (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky