Reklama

Reklama

Odkrývání Bermudského trojúhelníku

(TV film)
  • USA Drain the Bermuda Triangle
USA, 2014, 50 min

Hrají:

Craig Sechler (vypravěč)

VOD (1)

Obsahy(1)

S pomocí dat z technologicky vyspělých sonarových průzkumů se podíváte, co se nachází pod hladinou bájného Bermudského trojúhelníku. (National Geographic)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

National Geographic se vydal odkrývat záhadné místo, které - jak se také v dokumentu dozvíte;) - všechna svá tajemství ani omylem nevydá. Ale některá ano, a jejich odhalování pomocí aktuálních vědeckých metod a nové techniky stojí za to vidět. Velmi mě oslovila ta řekněme úcta, kterou projevují jednotliví mluvčí, vědomí si toho, že jejich úsilí narazilo na (možná jen zatím) nepřekonatelné limity toho, co dokážeme zjistit. Název je vystižen naprosto přesně - odkrývání totiž nekončí, a Bermudský trojúhelník rozhodně badatelům nedá nic zadarmo. Ale vidět podrobný model dna (včetně osmikilometrového příkopu), to pomůže některým teoriím dát smysl, a divák může žasnout. Nebo taky ne, a odmávnout to s tím, že je to nuda, protože se tam nemluví o mimozemšťanech, armádních pokusech a tak podobně;) Zaslouží si jít do červeného, ale mladší bratr - Odkrývání Alcatrazu - má lepší drajv a je líp poskládaný. 70% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tento dokument se opravdu povedl. Je velmi zajímavé sledovat zkoumání Bermudského trojúhelníku, navíc se tu i něco málo dozvíme o historii a také o vlivu Bermudského trojúhelníku na budoucí možné živelné katastrofy. Navíc obrázky z podmořského světa jsou báječné a dokonce vyřešíme i některé záhady a mýty. Super dokument. Hudba: Peter Mundinger ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama