Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama