Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tenhle film už jsem viděl hodněkrát a pořád si v něm nacházím nové vtípky nebo si opakuju ty staré dobře známé: "Vždyť vypadám jako bych vyhonil slona!" Romantická linka je plytká, ale neurazí díky charismatu obou představitelů. Herecky je to našlapané a velice mě těší klasik Rhys "Hrana" Ifans. Americký fotbal je tu velice dynamický a přístupný i pro člověka, který se v tom ani trochu neorientuje (jinak je tento sport v reálu docela dost zdlouhavý). ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kvůli Keanu Reevesovi jsem byla ochotná neutralizovat mírnou averzi vůči americkému fotbalu, ale moc to nepomohlo. Zkrátka mi nedělá dobře, pokud se cítím trapně za scénáristu, za režiséra ... a v neposlední řadě za všechny, kdo přijali účast v rádoby komediálním projektu, jehož křečovité pokusy o vtipné scénky se opakovaně míjejí účinkem, neboť násilím humor do filmu nenacpete. Prakticky jediný světlý bod představuje Keanu Reeves jako Shane Falco - a sexy roztleskávačky, neboť jejich nečekaně smyslné vystoupení je jedním z mála opravdu zábavných momentů. Milý Keanu, vždycky Tě ráda vidím - za každých okolností, ale ani Tvoje přítomnost mě nepřiměje k tomu, abych zvedla hodnocení. 1* ... víc ani ťuk. Ber to tak, že ji máš jenom pro sebe, což není zase až tak špatný výsledek. P.S.: Silné rozčarování mě navíc přimělo k rozboru podstaty zápletky. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Opravdu nevím, jestli se dá považovat za "druhou šanci": 1) Zaskočit na pár zápasů za stávkující profesionály; 2) Zařídit jim účast v play-off; 3) Nechat se opět vyřadit ze hry, neboť hvězdy klubu jsou díky aktuální situaci přístupnější dohodě a ukončení svého protestu; 4) Pěkně v ústraní čekat na případnou - ovšem zároveň dosti nepravděpodobnou nabídku dalšího angažmá. Nevím, jak vy, ale já tomu říkám být za vola - a pranic pozitivního na tom nevidím. A co se týká slávy - prosím, za jistých specifických podmínek může být věčná. Ale znám ještě jedno úsloví: Všechna sláva polní tráva. Můžete si vybrat. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)

Reklama

Reklama